FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Loon op Zand Grondverzet, Hoofdsponsor van de Zaterdagselectie 1 en 2 alsmede U-23, verlengt tussentijds, sponsorcontract met drie jaar!

Met heel veel plezier en trots kunnen wij jullie mededelen dat Loon op Zand Grondverzet.

Onze trotse Hoofdsponsor het sponsorcontract, tussentijds weer heeft verlengd met drie jaar. Met het verlengen spreken FC VVC en Loon op Zand het vertrouwen uit de toekomst. Jeroen, dank voor het vertrouwen in onze vereniging.

Over Loon Op Zand

Grondverzet is voor Loon op Zand een begrip met een hele brede uitvoering in werkzaamheden. Loon op Zand komt in actie voor het slopen van objecten, afgraven, transporteren en scheiden van grond- en bouwstoffen. Loon op Zand is daarmee een belangrijke schakel bij veel bouwprojecten.

Het verhuren van grondverzetmachines behoort tot de hoofdactiviteiten van ons bedrijf. Het (onder)aannemen van projecten in de grond- weg- en waterbouw behoort tot een van onze specialiteiten. In de uitvoering kijken wij niet alleen naar ons eigen werk, maar speelt samenwerking een belangrijke factor. Niet voor niets werken wij met veel van onze opdrachtgevers al jaren samen.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie