FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Metain BV nieuwe sponsor van FC VVC

Met heel veel plezier kunnen wij jullie mededelen dat Metain BV  een sponsorovereenkomst met FC VVC heeft afgesloten. De komende drie jaar zal Metain BV FC VVC gaan ondersteunen.

METAIN De Juiste Bevestiging

Metain B.V. is opgericht in 1995 na een doorstart van Unifix Holland. Wij zijn sinds 1995 een begrip in de regio, maar ook daarbuiten! Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten vanuit een unieke full service invalshoek. Metain B.V. is een doorgewinterde en dynamische organisatie die met twee benen stevig op de grond staat.

Wij van Metain B.V. kunnen met ons breed assortiment aan producten iedereen van dienst zijn. Alle organisaties in de branche kunnen bij ons terecht, ook voor technische ondersteuning staan wij voor jouw bouwproject klaar. Met al uw wensen bent u bij ons in goede handen! Onze gemotiveerde vertegenwoordigers kunnen u bezoeken op uw kantoor (of op de bouw) om onze kennis met u te delen. Samen met onze vertegenwoordigers wordt er gekeken naar een passende oplossing voor uw uitdaging.

Wij hebben een passie voor het meedenken met onze klant en zien dit ook als onze belangrijkste missie. Bij Metain zijn wij constant onafhankelijk en vernieuwend bezig, waardoor onze ambitie nooit verloren gaat. Hiernaast vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk en hebben wij oog voor het milieu. Wij van Metain B.V. vinden duurzaamheid een vereiste en willen een bijdrage leveren aan het creëren van een betere wereld

Wij zijn trots dat wij klanten kunnen voorzien van producten, benodigdheden en ondersteuning van de hoogste kwaliteit. En helpen u graag met het voltooien van uw klus projecten, van grote bouwwerken en renovaties tot snelle doe-het-zelf activiteiten. Bekijk ons assortiment om te zien wat wij u voor uw volgende bouwproject te bieden hebben! ​

Sponsorcommissie FC VVC
Annuska Heisterkamp-Bos

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie