Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

MO11 wint thuis van Aalsmeer

Een thuiswedstrijd tegen de altijd lastige tegenstander Aalsmeer. De Aalsmeerders dachten punten te halen en waren gulzig. Met uitdagende blikken werd aan weerszijden afgetast. Afgetast naar angst en zenuwen. Het leek wel een New Zeelandse ‘Haka’ zonder geschreeuw en gebrul, maar die blikken om de vijand af te schrikken, die waren er!

MO11 tegen Aalsmeer

Met de rechtvaardige arbiter Tessa, wisten we ook dat we de wedstrijd op eigen kracht gewonnen moest worden. Die zal elk punt, elke overtreding en schwalbe met strenge, doch rechtvaardige fluit beslissen.

Lees meer...

Een koude ochtend bij AFC

Zaterdagochtend was het weer tijd voor een lekker potje voetbal en dit keer gingen we op bezoek bij AFC in Amsterdam.

Nadat verschillende ouders een toeristische route hadden genomen en net op tijd aangekomen waren konden we beginnen! Snel nog wat instructies van de coach en snel het veld op! Daar gaan we!

Al snel bleek dat het een pittige wedstrijd ging worden! De teams waren aardig aan elkaar gewaagd.. wat wel opviel was dat die stadsmensen weinig gewend zijn want bij elk duwtje vielen ze al bosjes op de grond. Verschil moet er zijn. Onze dames gingen er vol voor. Maar helaas daar kwam AFC door de verdediging heen en de bal viel binnen 1-0 achter.

Lees meer...

VVC MO11 ontwaakt uit winterslaap

Jawel het is weer zo ver.. Onze leeuwinnen zijn weer ontwaakt uit hun winterslaap en hadden er weer zin in om de vijand te verslinden ...

Lees meer...

Stoomboot VVC neemt haven Alliance in

De zaterdag begon donker en koud, de maan scheen nog door de bomen. Er werd al vroeg op deuren van de meiden geklopt en al snel vertrokken de meiden van VVC richting Haarlem voor een heerlijk ochtendje tegen Alliance.
Eenmaal aangekomen zonk de moed in de voetbalschoenen van de VVC-knechten toen bleek dat de teamleider de ballen was vergeten. Al snel had coach Patrick als goedheiligman koffie en een bal geregeld en zo kon de warming up onder toeziend oog van Beukie de Beer beginnen.

Lees meer...

VVC MO11 laat niets van Aalsmeer over!

Het was een gure zaterdagochtend. Echter van de vele nattigheid en kou hadden de meiden geen last. Met veel enthousiasme en energie gingen ze de strijd aan tegen de ijzersterke tegenstander Aalsmeer.

Van een rustige start was geen sprake. Binnen enkele minuten na het startsein wist “killer bee” Lina met veel flair en overtuiging het doelsaldo op 1-0 te zetten. Na deze achterstand zette Aalsmeer het geheime wapen in, de nummer 11. Een super snelle, creatieve, klein bruinharige cheeta die tegen het einde van de eerste helft 3 x wist te scoren.

Lees meer...

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden