FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Nijssen Recycling BV verlengt sponsorovereenkomst met FC VVC

Nijssen Recycling uit Nieuw Vennep heeft haar drie-jarige sponsorovereenkomst met FC VVC verlengd.

Nijssen Recycling

Komende drie jaar zal Nijssen Recycling wederom aan FC VVC zijn verbonden als businesspartner én als Hoofdsponsor van FC VVC-4. Gerard en Erik, dankjewel voor jullie ondersteuning van de club.

Over Nijssen Recycling:

Nijssen Recycling B.V. is ontstaan uit het samengaan van twee familiebedrijven (Brantjes en Nijssen) met een geschiedenis in de papierrecycling welke terug gaat tot 1964.

Verwerken van secundaire grondstoffen
Op basis van deze activiteit in de gescheiden inzameling is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen in de Randstad, waar wij actief zijn op het gebied van inzamelen en verwerken van vrijwel alle soorten secundaire grondstoffen. Primaire focus hebben wij op het gebied van de inzameling van papier, plastics, hout en groenafval.

Sinds 1938 in evenwicht met de natuur
Het werken met gesloten kringlopen zit in de genen van ons familiebedrijf dat in 1938 begonnen is met de handel in fourage producten tussen de landbouwers en de veetelers. De lijfspreuk “als de mens in evenwicht met de natuur wil leven, dan is recycling een noodzaak” komt bij ons dan ook echt uit het hart. Met deze sterke overtuiging zijn onze ruim 80 medewerkers elke dag aan het werk om een hoge kwaliteit van dienstverlening en een hoog efficiencyniveau te koppelen aan een duurzaam grondstoffenbeleid voor onze individuele klanten.

Recycling en datavernietiging
Met ons zusterbedrijf Brantjes Datavernietiging B.V. – Brantjes.com hebben wij hiernaast een gespecialiseerde speler in huis op het gebied van Vertrouwd Vernietigen. Of het nu gaat om de bedrijfsmatige vernietiging van archief, hardware, bedrijfskleding, medicijnen, cosmetica of andere producten, wij garanderen u een passende en vertrouwde oplossing. Ook hierbij letten wij er uiteraard op dat de restproducten als grondstof zo goed mogelijk kunnen worden her verwerkt verder in de keten.

Maatwerk voor de klant
Wij zijn ook u graag van dienst vanuit het gedachtegoed dat een kern van efficiënte standaard dienstverlening kan worden gekoppeld aan maatwerk oplossingen voor de klant. Al onze medewerkers staan dan ook graag klaar om op een inventieve wijze aan deze boodschap een invulling te geven. En over de term afval gesproken, wij werken er graag aan om ook met u samen in grondstoffen te gaan denken. Op weg naar het noodzakelijke evenwicht.

Nijssen Recycling Nieuw Vennep

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie