FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Kunstgrasgigant/Balkenende Hoveniers sponsor van het nieuwe Pannaveldje bij FC VVC

Graag verwelkomen wij De Kunstgrasgigant en Hoveniersbedrijf Balkenende uit Lisserbroek als nieuwe sponsor bij FC VVC.

Zij zullen met ingang van het nieuwe seizoen het nieuw aan te leggen pannaveldje bij FC VVC gaan aanleggen en door een aanzienlijke bijdrage van hun kant het mogelijk maken om een lang gekoesterde wens bij FC VVC in vervulling te laten gaan. Als het goed is zal bij de start van het seizoen het veldje worden opgeleverd en klaar voor gebruik zijn. Arjan Balkenende, namens FC VVC hartelijk bedank voor het mogelijk maken van deze wens!

Over De Kunstgrasgigant en Hoveniersbedrijf Balkenende:

Beplanting en gazons mogen weer een belangrijke basis zijn in de tuin, een tuin met een overwegend groene uitstraling geeft rust en een juiste balans voor hoogwaardig en duurzaam tuinplezier. Het verantwoord aanplanten van bomen geeft veel privacy en maakt tuinen sterker.

Door de hoge grondprijs in nieuwbouw projecten zijn de tuinen kleiner van formaat, het is dan zaak om elke ruimte in de tuin efficiënt in te vullen.

Thuiswerken en studeren is een veelvoorkomend item in deze periode. Doordat we veel thuis zijn is het belang van een fraaie tuin een steeds belangrijker onderdeel van ons leven, welzijn en wonen.

Werken met duurzame producten staat hoog op ons verlanglijstje, het werken met duurzame producten hoeft niet perse duur te zijn, samen maken we de juiste afweging welke acties in de tuin iets toevoegen.

Wij delen graag onze kennis en visie met uw wensen, belangrijk is dat de tuin 10 tot 20 jaar meegaat, het is daarom van belang om vast te stellen wat de gezin samenstelling en of het gebruik van de tuin in 2035 zal zijn.

Tijdens het ontwerpen van een tuin het belangrijk om te bedenken hoeveel werktijd er per maand beschikbaar is om de tuin bij te houden. Tevens is het praktisch om voorafgaande het ontwerpen van een tuin het budget in euro’s te bedenken, het werkt erg plezierig als het tuinontwerp wat gemaakt wordt, past in het beschikbare budget, de tuin aanleg kan in meerdere fases worden aangelegd.

Ons bedrijf is nog steeds gevestigd in de Lisserbroek, hier werken en wonen wij op 100 meter afstand van de Ringvaart. Op ons bedrijf presenteren wij een selectie van de meest gebruikte tuintegels, erfscheidingen, hagen en kunstgras. De gesprekken met klanten vinden plaats in de veranda of het kantoor.

Sonja & Arjan

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie