FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

CTS Group verlengt sponsorcontract bij FC VVC met drie jaar!

CTS GROUP heeft het sponsorcontract met FC VVC verlengd met drie jaar.

CTS Group Nieuw Vennep

De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep. is reeds lange tijd aan FC VVC verbonden, derhalve zijn wij blij wederom het contract te kunnen verlengen. Dat CTS GROUP focus heeft op sport, talent en ontwikkeling blijk ook uit het feit dat zij Academy Partner zijn van de AZ Jeugdopleiding en veelbelovende jonge sporters ondersteunen in hun weg naar de top, middels het programma CTS GROUP Young Talents. Langs het Hoofdveld zul je CTS GROUP dan ook tegenkomen met reclamebord en vlaggen.

In de basis heeft elk mens talent
Zoals gezegd staat de ontwikkeling van talent hoog in het vaandel. CTS GROUP is continu op zoek naar nieuwe talenten. Met hun CTS GROUP Talent Plan zijn zij een soort jeugdopleiding begonnen waarmee ze de uitstroom aan de bovenkant willen opvangen met nieuwe jonge mensen aan de onderkant. De Talent Planner loopt gedurende twee jaar op verschillende afdelingen mee en wordt dan uiteindelijk geplaatst op de afdeling waar hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. Het Talent Plan heeft drie hoofdpijlers en je kunt hierbinnen alle kanten op. Of dat nou als chauffeur, in de loods of op een kantoorfunctie is.

Over CTS GROUP
Medewerkers omschrijven CTS GROUP als een toegankelijk familiebedrijf met korte lijnen, leuke uitjes en gezamenlijke activiteiten. Bij CTS GROUP kun je dan ook rekenen op een gezellig, sociaal team. Iedereen zet zich in voor de zaak, de klant, én elkaar. Ze vinden ze het belangrijk dat jij je werk goed en gezond kunt uitvoeren. Het programma CTS GROUP Works! zorgt voor een prettige werkomgeving voor iedereen, waarbij je niet alleen gemotiveerd en met plezier bij CTS GROUP werkt, maar ook daarbuiten goed in je vel zit. Zo zijn er maandelijks massages, kun je onbeperkt vers fruit pakken en deelnemen aan sportactiviteiten als bootcamps en sporttoernooien. Daarnaast kun je workshops en opleidingen volgen via de CTS GROUP Academy of het online trainingsplatform GoodHabitz. Zo kun je, als je dat wil, doorgroeien binnen het bedrijf.

Persoonlijk & topkwaliteit
De logistiek, de branche die nooit stilstaat! CTS GROUP onderscheidt zich in de persoonlijke logistieke dienstverlening door topkwaliteit te leveren. Niet alleen bezorgt CTS GROUP door heel Europa palletzendingen bij consumenten en bedrijven, ook verzorgt het alle logistieke zaken. Van opslag tot voorraadbeheer en van orderpicking tot retouren: CTS GROUP neemt zorg uit handen. Een persoonlijke aanpak staat daarbij voorop. Zo zetten zij graag een stapje extra om goed resultaat neer te zetten voor hun klanten.

CTS Group Talentplan
Sta je aan het begin van je carrière en kun je niet wachten om te beginnen met werken, jezelf verder te ontwikkelen en geld te verdienen? Dan is het CTS GROUP Talent Plan iets voor jou! Neem gerust contact met ons op.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie