Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

SPANNENDE POT VOETBAL IN NIEUW-VENNEP

FC VVC O23 - SV DIOS O23 Uitslag: 3 - 4 (2 - 1)

Beperkt (inhaal)programma deze week, want het is Pasen.

FC VVC O23 - SV DIOS O23

Dus lagen de competities nagenoeg stil en waren alleen wat uitgestelde, dan wel afgelaste wedstrijden in te halen. Geen verplichtingen voor het eerste deze zaterdag, dus een groot gedeelte langs de lijn om de beloften aan het werk te zien. Het weer was prachtig, het hoofdveld lag er prachtig bij – al moet gezegd worden dat het wel wat hobbelig speelt, vooral als je kunstgras gewend bent – en veel publiek langs de lijn voor deze dorpskraker der beloften.

VVC kwam goed uit de startblokken en was vooral dreigend via Job en Seth op de flanken, terwijl Cas als echte spits speelde. Goed verzorgd spel van beide kanten, waarbij VVC een licht veldoverwicht had, of ook mocht hebben van de geel-blauwen. Kansen waren er zeker voor de thuisclub, maar té druistig, of de laatste pass die net goed genoeg was hielden de stand gelijk.

Een foutje achterin betekende de ommekeer, toen de spits van DIOS vrij voor Jason verscheen en die buitenkans niet aan zich voorbij liet gaan. Dit was het sein voor VVC om de ruggen nog meer te rechten en vol overgave op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Het was Seth die de wegens hands toegekende penalty, onberispelijk en onhoudbaar in de bovenhoek binnenschoot.

Even later anticipeerde diezelfde Sethgoed op een doorgeschoten bal en wilde door middel van een lob d uitgekomen keeper verschalken. Helaas voor alles wat VVC een warm hart toedroeg, was de inzet te hoog en bleef het gelijk. De strijd was intens, zonder dat het echt over de scheef ging en scheidsrechter Schreurs hield de zaak goed kort, wel met behulp van enkele gele kaarten aan beide kanten.

Op slag van rust kreeg VVC een vrije trap recht voor de DIOS goal, net buiten zestien en wie anders dan Daan zou zich van die taak kwijten. Al even eerder had hij de nodige problemen veroorzaakt voor de DIOS goalie, door een vrije trap – ook recht voor het doel, maar dan 10 meter verder – onbarmhartig hard richting de kruising te jagen. De inzet werd echter knap gekeerd door de keeper. Nu was het anders, want in de vrijgelaten hoek, joeg hij de bal zo hard dat de keeper hem alleen maar heeft horen fluiten, daarmee de ruststand op een op dat moment verdiende 2-1 voorsprong brengend.

Na rust een heel ander wedstrijdbeeld. DIOS was dominanter en drukte VVC op de eigen helft terug. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en het was wederom de spits die de nodige hoofdbrekens veroorzaakte in de VVC defensie. Jammer dat er individuele fouten aan te pas kwamen om DIOS de wel verdiende 2-4 voorsprong te bezorgen.

Dat Stijn – ingevallen voor de geblesseerde Seth – de spanning middels een knappe individuele actie, nog terug bracht naar 3-4 mocht niet meer baten. Ook de talrijke wissels die aan beide kanten werden door gevoerd, veranderden niets meer aan de uitslag.

DIOS kwam als overwinnaar uit de strijd en het verlies van VVC was groter dan de nederlaag zelf, want de blessure van Seth laat zich ernstig aanzien en dat is wel een behoorlijke smet op deze – zeker voor de neutrale toeschouwer, zou die er zijn geweest – mooie voetbalmiddag.

{gallery}Teams_2022-2023/O23/FCVVC-SVDIOS:150:100:0:0{/gallery}

 

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen