Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Panna Voetbal Veld bij FC VVC

De afgelopen maanden zijn wij als vereniging bezig geweest om het oude speeltuintje, de zandbak met veel onkruid, op te laten knappen met de financiële middelen verkregen uit de opbrengst van de afgelopen 2 jaar van de Grote clubactie, het Schipholfonds en de Rabobank.

In januari is er een enquête onder de jeugdleden gehouden met de vraag waar de voorkeur naar uitgaat. Hieruit kwam naar voren dat de voorkeur uitging naar een speelveldje met sport toestellen.

Wij hebben bij diverse bedrijven offertes opgevraagd voor een speelveld met sporttoestellen. Uit de offertes blijkt dat het inrichten van een speelveld met sporttoestellen helaas duurder is dan gedacht en dus niet in het gerealiseerde budget past. De sporttoestellen zijn erg duur en moeten ook elk jaar gekeurd worden met het risico op reparaties waarvan wij niet weten wat dat elk jaar zou gaan kosten.

Daarom hebben wij als bestuur besloten om het oude speeltuintje in te richten als Panna voetbalveldje. De werkzaamheden hiervoor zullen worden uitgevoerd door de firma Kunstgrasgigant uit Lisserbroek in de periode tussen half juni en half augustus van dit jaar.

Wij hopen dan ook met de start van het nieuwe seizoen het Panna voetbalveldje met een officiële opening in gebruik te kunnen nemen.

Namens Bestuur FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen