FC VVC - Fysio Cura Plaza

Fysio Cura Plaza is bij FC VVC actief in de sportmedische begeleiding van de selecties, echter zijn deze (sport)fysiotherapeuten ook gratis beschikbaar voor alle andere (jeugd)leden!

Fysio Cura Plaza2022

Ervaring heeft ons geleerd dat het vroegtijdig erkennen van kleine pijntjes en klachten helpt om ernstigere en langdurige blessures te voorkomen. De gratis spreekuren zijn hierbij een laagdrempelige manier voor sporters en voor train(st)ers om vroegtijdig advies te krijgen over hoe beginnende klachten snel en adequaat aan te pakken. Op deze wijze kunnen deze vaak snel opgelost worden, veelal zonder dat behandeling of het staken van sportbelasting noodzakelijk is!

De sportfysiotherapeuten zijn bij FC VVC standaard aanwezig op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur op het complex bij FC VVC (fysioruimte in het midden van de gang van de kleedkamers) om klachten en blessures te beoordelen en u gratis en vrijblijvend te adviseren over de meest adequate wijze van omgang (bijv. aanvullende oefeningen, aangepaste sportadviezen, aanvullende diagnostiek, behandeling, etc.).

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zich op genoemde tijden melden bij de fysiotherapeut op de betreffende locatie.