Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Einde van het seizoen 2021-2022 nadert !!

Beste VVC-ers,
Afgelopen weekend hebben we de eerste kampioenen bij de jeugd mogen begroeten met lekkers,
het was echter ook het weekend waarin ons eerste herenteam is gedegradeerd naar de 4e klasse! Spijtig, (on)verwacht, veel pech, gemis aan routine, niemand verwijtbaar, maar wel een feit. Over alles valt wat te zeggen, maar het neemt niet weg dat het nu wel gebeurd is. En zeker is dat, nu met de instelling van een 5e klasse op de zaterdag, die 4e klas zeker niet makkelijker gaat worden. 
Een groot lichtpunt was afgelopen week wel de positieve flow die mede door de nieuwe selectiespelers voelbaar was. Het ziet er wel naar uit dat we het eerste kunnen versterken op vele fronten.
Met nog een paar wedstrijdweekenden te gaan, komt het einde van het seizoen naderbij. En zoals iedereen van deze mooie club gewend is, zal die afsluiting niet zo maar aan ons voorbij gaan. Echter.... hebben wij wel gemeend de traditionele eind BBQ waarbij alle vrijwilligers extra in het zonnetje gezet worden, niet nu te houden. Ook bij ons beginnen we het tekort aan vrijwilligers en helpende handjes duidelijk te merken. Bovendien denken wij dat de start van het nieuwe seizoen met een feestelijke startdag voor alle leeftijden afsluitend met een BBQ voor iedereen, een mooie impuls zal zijn om het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet te zien.
Wat gaan we dan wel doen? Op 4 juni a.s. willen we met elkaar dit bijzondere seizoen afsluiten. Dat doen we vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur. Om de feeststemming erin te krijgen hebben we een zanger uitgenodigd. En uiteraard zal het bestuur traditiegetrouw ook een uur achter de bar staan en uitpakken met een uur lang gratis drinken en lekkere hapjes! Dat zal zijn vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur.
Het ligt ook nog in onze bedoeling om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering te houden, en wel op woensdag 8 juni a.s. vanaf 20.00 uur in de kantine van VVC. De agenda zal met name bestaan uit de vaste agendapunten zoals het jaarverslag en het financiële verslag (inclusief het verslag van de kascommissie). Uiterlijk 1 juni zal de agenda gepubliceerd worden op de website. Mocht iemand de financiële stukken willen inzien, neem dan vast contact op met de penningmeester Hans den Ouden.
Tot slot: HELP DE CLUB!!!! Ook wij merken dat steeds meer werk op steeds minder schouders terecht begint te komen. In het bestuur is dat merkbaar, in de kantine, diverse commissies (o.a. evenementencommissie), ga zo maar door! We komen steeds dichter bij het punt dat het niet meer werkt! Stel je voor dat het wedstrijdsecretariaat niet bezet wordt, dat er geen kleedkamerindeling komt, dat er dan geen wedstrijden gespeeld kunnen worden, dat de kantine dicht moet, dat er geen onderhoud meer is, dat we geen toernooien meer hebben.... Wat voor een vereniging zijn we dan nog?! Wij bedrijven teamsport, niet alleen op de velden maar ook eromheen, van jong tot oud zijn de vrijwilligers het kloppende hart van elke club. 
HELP ONS, NEE JEZELF DUS! Meld je aan voor het bestuur, voor commissies, voor de kantine... 
Rob de Kleijn, voorzitter

FC VVC Nieuw-Vennep

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen