FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Datum's Bob Strijbos Toernooi 2020 zijn bekend!!

Het grootste Jeugdtoernooi in de Haarlemmermeer, het 19e Bob Strijbos toernooi wordt dit seizoen gehouden op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 voor MO17, MO19, JO16 t/m JO19 teams. Voor de overige teams zal het toernooi plaatsvinden op 6 en 7 juni 2020.

Bob Strijbos Toernooi 2020

De definitieve indeling per dagdeel volgt.

Het streven was om het complete toernooi ook dit jaar in het hemelvaartweekend te houden, echter nu blijkt dat er nog veel teams zijn die dat weekend competitieverplichtingen hebben. Daarnaast is in dat weekend het eindfeest gepland en FC VVC 1 speelt dan haar laatste competitiewedstrijd.

FC VVC organiseert het 19e Bob Strijbos toernooi; natuurlijk om elke FC VVC speler en speelster een onvergetelijk toernooi en dag te bezorgen, maar ook om de benodigde extra inkomsten te genereren die nodig zijn om een vereniging als fc VVC draaiende te houden. In dat opzicht was de 2019 editie beter dan ooit en is ons streven om dat in 2020 te overtreffen.

We rekenen erop dat alle FC VVC teams weer deelnemen en de benodigde vrijwilligers leveren om zo’n groot toernooi mogelijk te maken.

Houdt deze data dus vrij !!