Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

Zware tegenslag voor de MO11-1

Zaterdagmiddag 19 oktober 2019. Het was een prachtige zaterdagmiddag, de zon scheen en onze leeuwinnen waren er klaar voor. Tevens was deze zware wedstrijd het debuut van onze nieuwe aanwinst Anouk. De meiden wisten van te voren dat dit een zware dobber zou worden maar dat mocht de pret niet drukken. De vechtlust was er en de hoop was groot. Vanzelfsprekend was geblesseerde Luna van de partij om haar team met groot furore te ondersteunen.

De wedstrijd werd gefloten door scheids Max Oosterling. Een strenge doch rechtvaardige scheids, die zich niet van de wijs liet brengen door de hoos supporters die langs de lijn stonden.

Na de aftrap leek het erop dat de VVC leeuwinnen binnen de eerste 10 minuten al een voorsprong zouden binnen halen. Na een prachtige solo van raket Vérony leek de keeper bijna kansloos, er volgde een vlammend schot met onvoorspelbare draai wist de keeper met een zwaai het goalsaldo toch op een nul te houden.

Direct daarna volgde een samenspel tussen Hanna, Sophie en Vérony, waarin op oranje niveau de bal door de verdediging heen werd gespeeld. Na het suizende schot van Vérony kreeg de keeper van Legmeervogels de bal op het bovenbeen en leek bijna te moeten opgeven.

Na deze bijna ongelooflijke eerste 10 minuten keerde het tij. De legmeervogels kregen grip op hun spel en wisten meerdere malen door de linie heen te breken. Ook de verdediging werd door sluwe handigheidjes gepasseerd, echter leek keeper Åsa zich niet van de wijs brengen.

Met een duik, zoals alleen dolfijnen dit kunnen, dook ze de bal uit het net en wist ze in eerste instantie het op 0-0 te houden. De uitrappen van keepster Åsa waren meerdere malen zo zuiver als het water uit de Spa, het maakte niet uit of deze vanaf de grond of uit de handen genomen werd.

Legmeervogels bleef druk zetten en helaas kwamen ze meerdere malen door de verdediging. De verdediging bestaande uit vergelijkbaar niveau als Van der Gragt, ingevuld door Elise G, Noëmi en Elise O. en Erjola hebben gevochten als leeuwinnen die hun pup beschermen, maar de tegenstander was te sterk.

Zelfs middenvelder Hanna, die als een antilope over het veld scheurde kon ondanks deze inzet niet zorgen voor winst. Toch wist hanna met haar behendigheid en overwicht een goal te maken. Door met een precies uitgemeten schot wist ze de keeper te passeren en heeft de nul van het scorebord weten te verdrijven.

De meiden hebben gevochten als leeuwinnen, geschreeuwd als tijgers en gebeukt als Badr Hari. Toch was dit niet genoeg voor de ijzersterke Legmeervogels.

Top gedaan meiden, jullie mogen trots op jezelf zijn.

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden