Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

VVC O12-2 eerste echte krachtmeting

28 augustus 2019: VVC O12-2 - FC Aalsmeer O12-2: 7 - 0

Na een weekje voorbereiding met de O12-2 in de nieuwe samenstelling voor seizoen 2019-2020, vandaag de eerste echte krachtmeting tijdens een oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer O12-2. Vanuit voorgaande jaren toch een beetje de angstgegner van de talenten uit Nieuw-Vennep.

Nadat iedereen geïnstrueerd is in de kleedkamer en een korte warm-up erop heeft zitten op veld 1, fluit de - naar later blijkt - uitstekende scheidsrechter de wedstrijd op weg. De eerste minuten is het voor beide teams even aftasten, maar naarmate de eerste helft vordert zien we de Vennepse gladiatoren in hun spel komen. Er is gretigheid, felheid en wilskracht. En het mooie is dat alle spelers dit laten zien, heerlijk om bij dit soort wedstrijdjes langs de lijn te staan.

We zien prachtig positiespel, mooie aanvallende acties en een prima verdediging. Eigenlijk komt FC Aalsmeer er niet aan te pas, VVC laat de tegenstander niet in hun spel komen. Het duurt dan ook niet lang dat na een paar goede doelkansen, onze mannen op voorsprong komen. En wanneer Aalsmeer op momenten dan toch een beetje gevaarlijk wordt, staat Duco zijn mannetje!

Of de doelpunten nu gemaakt werden met een harde lage schuiver, een stiftje, een prachtig geplaatst afstandsschot of het koel omspelen van de keeper, het maakt niet uit. Ze zijn allemaal even mooi en getuigen van heel veel voetballende kwaliteit. En dan de prachtige combinaties, de tikkie-takkie aanvallen en de geweldige steekpassjes, zo vroeg in het seizoen, briljant! Natuurlijk zijn er punten voor verbetering en moet het team nog meer aan elkaar wennen, maar dit is een hele mooie basis voor een leuk seizoen.

Daan, Milan K, Milan N, Ben, Duco, Thomas, Jasper, Melle, Siem en Quinn wat een prachtig voetbalavondje was dit. Ik heb genoten en met mij alle toeschouwers aan de kant van VVC.

We kunnen ons nu gaan opmaken voor de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Heel veel succes en uiteraard veel plezier!

R.

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden