Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

VVC MO11 pakken de winst!

Vorige week hadden de meiden een weekje herfstvakantie, maar na een pittige conditietraining op dinsdagavond oogden de meiden conditioneel fit en bomvol energie. Helaas moest er gedaan worden zonder onze “Kika van Es” Noémi, dit vanwege een hardnekkige griep. Sterkte Noémi!

Het weer voorspelde weinig goeds, donder en bliksem waren er voorspeld. Gekleed in een groene vuilniszak trok coach Patrick en team ten strijde tegen het machtige Sv. Overbos. Het regenpak was overbodig want zodra onze zonnetjes het veld betreden sloeg het weer over naar bijna tropische zonnestralen. De sfeer was goed en de meiden waren gretig en wilde winnen.

Nog voordat de verslaggever zijn pen uit zijn zak kon halen. Wisten de meiden van VVC al drie keer te scoren. Een van deze punten kon jarige Åsa op haar naam schrijven. De andere 2 punten waren voor “Raketbeen” Vérony.

Het team stond er, er was eenheid, kracht en humor. De meiden steunden elkaar, zowel in het veld als vanaf de zijlijn. Meerdere malen wist VVC de defensie van Overbos te verassen. Åsa kreeg hierdoor de ruimte om een schot te lossen. Het schot ging rakelings over het dak van de goal en Overbos kroop door het oog van de naald.

Na deze pogingen sloeg de wanhoop bij Sv. Overbos toe, hierdoor begingen ze meerdere overtredingen. Zo werd middenveldster Hanna op schofferende wijze op haar gouden slof getrapt. Na haar tranen verbeten te hebben, liet zich niet kennen en ging weer ten strijde.

Negen van de tien aanvallen werden vanuit het middenveld opgebouwd. Erjola, Anouk en Hanna wisten elkaar haar fijn te vinden, met hun inzicht en visie wisten ze meerdere malen Overbos terug op hun eigen helft te dwingen en onze eigen aanvallers de diepte in te sturen.

Alle spelers van VVC M011 hadden van de positieve sfeer gesnoept. Zo ook Elise P. die met een krachtig kromming net de linkerbovenhoek miste.Na dit brute schot was Overbos overrompeld en kreeg het gouden trio, Åsa, Vérony en Sophie de ruimte om hun kunstje te laten zien. Na een solo van Vérony, werd Åsa de diepte ingestuurd. Ter hoogte van de achterlijn, wist Åsa met een prachtige voorzet de bal voor het schietbeen van Sophie te leggen. Sophie wist met een goed uitgemeten schot de keeper te passeren en zet het saldo op 4-2.

Ondanks het gemis van Noemi, wisten verdedigers Elona, Elise O. en Lina de muur van verdediging lange tijd op nul te houden. Aan deze goed georganiseerde muur kan President Trump nog een voorbeeld nemen. Hij was zo goed als ondoordringbaar. Echter wist Overbos toch een aantal maal succesvol door te breken.

Mede dankzij keepster Luna, wisten de meiden op voorsprong te blijven. Haar keeperwerk stond als een huis en blijkt zo goed als ondoordringbaar.

Maar met een prachtige eindstand van 4-3 mogen de meiden van VVC trots op zichzelf zijn.

 

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden