FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

VVC MO11 ontwaakt uit winterslaap

Jawel het is weer zo ver.. Onze leeuwinnen zijn weer ontwaakt uit hun winterslaap en hadden er weer zin in om de vijand te verslinden ...

MO11 1

Het fanatisme droop er vanaf .. Al leek het in de kleedkamer of niet iedereen al ontwaakt was.

Maar toen ze eenmaal op het veld kwamen gingen ze los! Het beginsignaal had nog maar net geklonken of onze leeuwinnen doken op de bal af.. En daar gingen ze .. meteen vol in de aanval .. Raketbeen Verony ging er meteen met de bal vandoor en brak door de verdediging van DSS heen en schoot meteen raak ! 0-1 ! Dat is een goed begin! De leeuwinnen bleven goed druk uitoefenen op DSS en daar kwam Hanna onze hogesnelheidstrein op volle toeren van achter uit het veld en schoot zo de 0-2 binnen !

Toen dachten de leeuwinnen heel even dit wordt een makkie .. Maar DSS kwam met een lang afstandschot... Over helft.. Een speelster recht op keeper Luna af... Die kwam mooi uit haar doel en toen.. een schot.. Pfoei! Hoog over het doel oftewel randje hemel zoals er langs de lijn door een vader werd opgemerkt! Vvc was weer even wakker geschrokken maar even later brak DSS toch door de verdediging heen en werd het 1-2! Maar na het minuutje rust waarbij de leeuwinnen hun Jell brulden waarvan de coach doof werd herpakte het team zich! De verdediging van Noemi, Anouk en Erjola stond als een huis ! Niemand kwam er meer door ! En Luna kon heerlijk van het doorkomende zonnetje genieten op het doel..

Op het middenveld had Elise P. alle controle en kreeg zelfs een paar mooie schoten op het doel! Volgende keer gaan ze er zeker in want deze leeuwin geeft nooit op! Toen speelde Elise P. de bal door naar Elise O. die na deze flipperkast de bal weer op haar schoen kreeg en deze heel mooi en hard in het net schoot! Hoppa ! De 1-3 is binnen en nu gaan ze heel snel door! Er was nog maar net afgetrapt en daar kwam Elona aan de bal die rechtsvoor speelde en bam... de keeper was kansloos! De 1-4 is binnen! Een luid gejuich steeg op! De leeuwinnen wilden meer en meer en dat kregen we ook te zien! Er kwam een mooie aanval met voor het doel nu Sophie Elise P. en Hanna. Deze laatste speelde terug op Luna die de bal mooi in het net krulde! 1-5! Dan ineens een hele mooie lange hoge bal van keepster Asa op Elise P. Die gaf een mooie pass op Hanna die in een keer binnenschoot! Hatsjikidee! 1-6! En als je dacht nou dit is was het wel, heb je het mis. Want daar komt Noemi! Vanaf het middenveld sprint ze door richting het doel en ineens een knal!

Bam vol in het net .. De keepster zag de bal niet eens aankomen zo snel dat die in het doel lag! 7-1 ! DSS is niet meer bij het doel van Asa gekomen.. En toen ineens schreeuwde de coach pas op voor die kleine snelle meid.. en ja daar ging ze weer.. onze snelle leeuwin Verony was naar voren gestuurd door commandant Luna die haar een mooie pass gaf.. Bam! In het net! 1-8 ! Net toen DSS dacht het even rustig aan te doen gaf Luna Sophie een voorzet die deze zo binnentikte de keepster verbaasd achterlatend.. 1-9 ! Want een stand! Maarja met nog enkele minuten op de klok riepen de leeuwinnen dat ze de 10 wilden halen! De tijd tikte wel heel snel weg... maar daar kwam Verony weer .. zo snel als de bliksem sloeg ze net voor tijd toe!!! Jaaa! 1-10!!!

Een mooi begin van het nieuwe jaar!