Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

VVC MO11 laat niets van Aalsmeer over!

Het was een gure zaterdagochtend. Echter van de vele nattigheid en kou hadden de meiden geen last. Met veel enthousiasme en energie gingen ze de strijd aan tegen de ijzersterke tegenstander Aalsmeer.

Van een rustige start was geen sprake. Binnen enkele minuten na het startsein wist “killer bee” Lina met veel flair en overtuiging het doelsaldo op 1-0 te zetten. Na deze achterstand zette Aalsmeer het geheime wapen in, de nummer 11. Een super snelle, creatieve, klein bruinharige cheeta die tegen het einde van de eerste helft 3 x wist te scoren.

VVC was even hun focus kwijt en diende zich te hergroeperen. Tussenstand eerste helft 1-3 voor Aalsmeer. Tijdens de rust maakte coach Patrick goed gebruik van zijn coachingskills. Hij wist door kleine wijzigingen het moraal en focus van de speelsters weer op te krikken, hierdoor gingen de meiden met dorst naar bloed de tweede helft tegemoet.

De fournado (Luna, Verony, Sophie en Hanna) wisten direct de druk op de verdediging van Aalsmeer te verhogen. Meteen in de eerste minuut wist Luna met een prachtige solo de verdediging op het verkeerde been te zetten. Met een kwalitatief goed geplaatst schot wist ze de bal in het net te schoppen. Stand 2-3 voor Aalsmeer.

Na de aftrap werd er meteen druk gezet. Damhertje Elise O. wist met haar sprongloop de tegenstander te verwarren. Met haar hoef pakte ze de bal van de tegenstander af. Met een strakke pass werd de bal naar Hanna gespeeld. Hanna wist met een krommende voorzet de bal op de slof van Luna te plaatsen. Het mag geen verassing zijn dat Luna de bal met krachtige brul de bal bijna door het net schoot. Stand 3-3.

Na deze gelijkmaker ging het team nog meer samenspelen. De muur van de verdediging bestaande uit Elise P., Noémie, Elona en Erjola werd ondoordringbaar. Elke speelster die maar in de buurt van deze verdediging kwam werd prooi en was kansloos. Deze groep VVC Hyena’s waren op bloed uit! Elise P. was zelfs zo gretig dat ze vanuit de achterlinie een solo starte, vier vrouwen passeerde en net op een haar na het goal miste. Elise P. Een Hyena met aanvalsdrang als een losgeslagen leeuwin, goed gedaan!

Vanuit deze ijzersterke verdediging werden meerdere aanvallen opgestart. Zo ook de aanval waarbij kameleon Sophie gecamoufleerd achter de verdediging wist te kruipen en vanaf 10 meter de keeper via de lange hoek wist te passeren. Stand 4-3 VVC.

Na een korte minuut van rust kreeg “Speedy Gonzales” Vérony de bal. Als luipaard op snelheid wist ze in een mum van tijd het goal van de tegenstander te bereiken en te scoren met een verassend hard schot in de linkerhoek. Stand 5-3 VVC.

Tijdens het vieren van deze voorsprong wist Aalsmeer ongezien naar het goal te kruipen. En met een prachtig schot werd keepster Åsa gepasseerd. Stand 5-4 VVC. Na deze verrassing was Åsa wakker! Ze beschermde haar goal nu als een adelaar die haar nest vol jongen beschermd. Ondanks meerdere pogingen van Aalsmeer wist Asa met onvoorstelbare duikvluchten haar nest veilig te houden.

De druk op de achterhoede van Aalsmeer werd vooral veroorzaakt door Anouk. Als een neushoorn zonder angst met alleen lef wist ze meerdere malen door de verdediging heen te walsen.

Vanuit een van deze aanvallen kreeg “Speedy Gonzales” Vérony de bal aangespeelt en vloog door de geluidsbarriere richting het goal. Doelpunt 6-4 VVC.

De laatste aanval werd georganiseerd door de zusters Erjola en Elona. Dit wolfenpack is niet te scheiden en weten elkaar haarfijn te vinden. Elona zette koers richting het goal van de tegenstander. Erjola flankerend aan haar zuster, waarbij ze haar niet uit het oog verloor. Zonder te kijken speelde Elona de bal naar haar zuster die de tegenstander wist te passeren. Ze speelde de bal naar Hanna en die wist wederom een prachtige voorzet te geven op Verony. Verony liet de kans op een hatrick net lopen en “Speedy Gonzales” zette de eindstand op 7-3 voor VVC.

De meiden van VVC hebben gevochten als leeuwen en hun prooi verslagen. Resultaat, een prachtige winst van 7-3. Dit alles onder leiding van de Alpha man coach Patrick.

Goed gedaan meiden! We zijn trots op jullie.

FC VVC Betaalpas

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Toernooi Kalender 2020

Voetbalschoenen Voetbal Geest.nl

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Contact informatie Bovenbouw

Contact informatie Onderbouw

Contact informatie Meiden

CHAMPIONS LEAGUE

Traingstijden

Programma

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden