Recycling-Nijssen 2021

HappyKids

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

TALENTEN VAN VVC GEPRESENTEERD BIJ AZ

Zaterdagmiddag waren drie van de toppers van FC VVC U11-2 bij het AFAS trainingscomplex van AZ op de kennismakingsmiddag van de AZ voetbalschool.

Talenten

Ze kregen hier een presentatie van het hoofd jeugdopleidingen over de opleidingsvisie van AZ en het traject voor de jongens. Vanaf nu zijn ze voor een jaar AZ speler en mogen ze een jaar lang op zondag trainen met de meest getalenteerde spelertjes uit de omgeving. Vanuit de 4 regio’s stromen veel talenten in bij AZ U11 & U12.

Dylan is een talentvolle speler die heel veel fysieke kracht combineert met een snoeihard schot en blijft de hele wedstrijd vechten als een beer.

Bobby, de keeper van het talentvolle team, staat bekend om zijn spelinzicht en rust aan de bal, dit combineert hij met prachtige reddingen.

Amaury loopt inmiddels al een jaar bij AZ mee, de snelle dribbelaar met zijn uitmuntende techniek combineert dit met een prima schot waardoor hij makkelijk scoort.

Bobby is op zijn 5e begonnen als speler in de Champions League van VVC, Dylan is ook in de Champions League begonnen maar werd na 3 trainingen al overgeheveld naar de U8-1. Amaury kwam als U9 speler van Hoofddorp naar VVC om zich in het talentvolle team verder te ontwikkelen, voor hem en Bobby is dit al de tweede BVO na Feyenoord waar ze stage mogen lopen.

We wensen de mannen veel succes en vooral heel veel plezier toe.

FC VVC 1 - S.V. WIJK AAN ZEE 1 :: LOON OP ZAND

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

Jaarplanning 2022-2023

Word Ook Sponsor

KNVB Spelregelbewijs 2022

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

FC VVC Toernooi Kalender 2023

BN CT Reklame

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden