Recycling-Nijssen 2021

HappyKids

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

JEUGD SELECTIEKADERS FC VVC STEEDS DUIDELIJKER

Soms mag je best weleens wat delen waar we trots op zijn en dit keer is dat de aanpak en opzet van de Jeugd binnen FC VVC.

Actueel Jeugd Nieuws

Er is inmiddels een hoop kwaliteit opgebouwd binnen de club in de onderbouw waar eigenlijk alle selectie teams inmiddels op het hoogste niveau voetballen. Het resultaat is dan ook dat er al vele spelers vanuit de jeugd zijn doorgestroomd naar een BVO. Danny Oudhuizen, HJO onderbouw, is hier al een aantal jaren druk bezig om het niveau van de jongens, meiden en de trainers te optimaliseren en zijn voetbalvisie tot uiting te laten komen via de spelers en trainers. Wekelijks staan er BVO-scouts langs de lijn welke interesse tonen in onze spelertjes en ze een stage aanbieden bij hun club, supergaaf en spannend natuurlijk en vergt een goede ervaren begeleiding vanuit de club.
Ronald van Schie, als coördinator van de onderbouw, zorgt voor structuur en planning en is vaak langs de velden te vinden om te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Basisfilosofie welke we in het jeugdbeleid toepassen is Individu eerst, gevolgd door de Club en het Teambelang. De spelers worden ingedeeld op het juiste spelniveau zodat eenieder het beste uit zichzelf kan halen en kan groeien in zijn of haar spel. Aankomend seizoen en ook al het afgelopen seizoen zijn er spelers, of een geheel team, die een leeftijdscategorie hoger spelen. Vanwege de kwaliteit binnen de Jeugd zullen er dan weer teams kunnen gaan meedoen in de divisie. Bij VVC willen we uiteraard wedstrijden winnen maar dit mag nooit ten koste gaan van het spelplezier of de individuele ontwikkeling van de spelers, de trainers en HJO’s houden dit ten alle tijde in de gaten.

In de middenbouw hebben we onze HJO Armand Kattenberg die sinds 2021 zijn visie aan het overbrengen is op de jeugdspelers van O13 t/m O17. Daarnaast traint hij zelf ook nog de huidige O11-1 in de onderbouw welke aankomend jaar naar het grote veld zal gaan in JO13 met de sterkste spelers uit 2010/2011, ze zullen daar alvast de uitdagingen van het grote veld gaan trotseren.
Ook is het plan om de sterkere spelers uit geboortejaar 2009, die nu in de O13 spelen, direct te laten doorstromen naar de O15-1 en O15-2. Iets wat al is ingezet in het huidige seizoen en welke doorgezet zal worden naar het aankomende seizoen. Hetzelfde geldt voor de O17 waar de doorstroom van de huidige (oudere) O15-1 en 15-2 lichting zal doorstromen naar de O17. In de middenbouw zijn we ook zeer trots op de meiden teams die goede prestaties neerzetten en overal in de beleidsvorming worden meegenomen.

Wij geloven dat we onze jeugd op die manier als individu het beste kunnen uitdagen en we een sterkere club creëren met teams presterend op een ieders niveau. Uiteraard geldt voor zowel de trainers als de spelers van zowel selectie als breedte teams dat HJO’s hun beleid overal toepassen. Regelmatig zijn er informatieavonden voor trainers en zijn de HJO’s zeer vaak op de velden om de dialoog met eenieder aan te gaan of trainers te coachen in hun aanpak.

Hopelijk kunnen we op deze wijze wat duidelijkheid scheppen over de plannen binnen de Jeugd en de ideeën die we aan het uitwerken zijn. Wij kunnen in ieder geval garanderen dat onze drijfveer, de liefde voor voetbal, het allerbelangrijkste is waarom we bijna dagelijks langs de velden te zien zijn.

Zou je zelf ook graag een bijdrage doen aan de ontwikkelingen binnen de Jeugd ga dan gewoon eens de dialoog met ons aan; samen zijn we de club en samen geven we vorm aan de ontwikkelingen binnen FC VVC.

FC VVC 1 - S.V. WIJK AAN ZEE 1 :: LOON OP ZAND

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

Jaarplanning 2022-2023

Word Ook Sponsor

KNVB Spelregelbewijs 2022

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

FC VVC Toernooi Kalender 2023

BN CT Reklame

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden