Recycling-Nijssen 2021

HappyKids

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

FC VVC-voetballer Luka Vieillevoye vertrekt naar Ajax

Na een jaar stage bij AJAX te hebben gelopen is het zover. Luka (9jaar), die sinds zijn 4e jaar bij FC VVC voetbalde, gaat het komend seizoen voor Ajax O10 spelen! Dit spannende nieuws hebben zijn ouders Joana en Mark aan de club meegedeeld. Iets waar wij als FC VVC en Nieuw-Vennepers natuurlijk enorm trots op mogen zijn.

Luka Vieillevoye

Het was een kwestie van tijd, want Luka werd al enige tijd gevolgd door scouts van o.a. AJAX, AZ en ADO Den- Haag. Luka speelde pakweg vier een half jaar bij FC VVC (sinds November 2012) en sleepte twee keer het kampioenschap met zijn team (O9.1) binnen.

Zijn trainer Othmane Hassou laat weten dat Luka naast zijn wekelijkse trainingen bij FC VVC het afgelopen jaar ook grote vorderingen heeft gemaakt tijdens de techniektrainingen van de Ultimate Football Academy. Het heeft hem als voetballer nog completer gemaakt. Luka is een groot talent, die tot het laatste fluitsignaal vol gas geeft en zich niet zo makkelijk aan de kant liet zetten. Hij was onze motor, spelmaker met veel inzicht en prachtige passing. Luka heeft meer uitdaging nodig en verdient het om met de beste spelers tegen de beste teams van Nederland te spelen.

Wij wensen Luka heel veel succes bij AJAX!

FC VVC 1 - S.V. WIJK AAN ZEE 1 :: LOON OP ZAND

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

Jaarplanning 2022-2023

Word Ook Sponsor

KNVB Spelregelbewijs 2022

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

FC VVC Toernooi Kalender 2023

BN CT Reklame

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden