Recycling-Nijssen 2021

HappyKids

FC VVC - JEUGDNIEUWS & VERSLAGEN

Armand Kattenberg nieuwe HJO Middenbouw

In goed overleg is besloten dat Rob de Jong per direct zijn stokje als HJO over zal dragen aan Armand Kattenberg. Armand is een bekend gezicht binnen de club en heeft in diverse rollen al zijn bijdrage geleverd aan het succes van FC VVC.

Armand heeft een duidelijk plan voor ogen hoe hij de middenbouw verder wil aanpakken om zo de onderbouw goed aan te sluiten op de bovenbouw. Met zijn jaren ervaring, duidelijke aanpak en enorme ervaring zijn wij dan ook superblij dat hij de uitdaging aan wil gaan.

Hieronder stelt Armand zich graag even verder voor:

Hoofd Jeugd Opleidingen FC VVC : Armand Kattenberg

Ik ben Armand Kattenberg, 48 jaar jong en sinds mijn vrouw Bianca, de kinderen en ik zes jaar geleden in Nieuw-Vennep zijn komen wonen verbonden aan de club. Ik was al lange tijd actief als trainer en dan rol je natuurlijk snel een vereniging binnen.

Bij Kagia ben ik gestart als trainer van een pupillenteam en het diploma pupillentrainer via UEFA C met de B junioren behaald en daarna naar de selectie gegaan. Daar ben ik assistent-trainer geworden bij de selectie en heb hier de fijne kneepjes van het vak geleerd van Jimmy Simons en ook mijn UEFA B behaald. Van hem heb ik meegenomen in mijn verdere loopbaan dat het gaat om duidelijkheid, discipline, 100% inzet en heel veel plezier, ieder op zijn eigen niveau.

Hierna heb ik de A1 van FC Lisse nog getraind en daar een hele mooie tijd meegemaakt.

Bij VVC heb ik als trotse vader mijn beide zoons Jari en Bobby getraind in diverse teams en ben ik als assistent-trainer aan de selectie verbonden geweest.

Sinds ik in Nieuw-Vennep woon ben ik ook verbonden als trainer aan Ultimate Football Academy van mijn goede vriend Danny Oudhuizen en ik heb ook als coördinator met hem samengewerkt in de onderbouw.

Nu ben ik dus aangesteld als HJO-middenbouw en hoewel de reden dat de functie is vrijgekomen niet leuk is hoop ik het werk van mijn voorganger Rob de Jong verder uit te bouwen.

Ik heb er heel veel zin in en hoop dat we met elkaar de club VVC naar een hoger plan gaan tillen, want ook al zien we best wat dingen verkeerd gaan er gaan ook heel veel dingen goed en daar mogen we best trots op zijn.

FC VVC 1 - S.V. WIJK AAN ZEE 1 :: LOON OP ZAND

SPONSORS SEIZOEN 2022 - 2023

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

Jaarplanning 2022-2023

Word Ook Sponsor

KNVB Spelregelbewijs 2022

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

FC VVC Toernooi Kalender 2023

BN CT Reklame

Lid worden FC VVC

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema 2022-2023

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden